Slipp byggstädningen under mensen genom att anlita hjälp

Du som är en menstruerande person vet hur påfrestande vissa saker kan vara att göra under PMS och mens. Har ni renoverat hemma? Gör då dig själv en tjänst och anlita hjälp med byggstädningen för att undvika onödig stress.

Om du lider av PMS och jobbiga menstruationer är det viktigt att undvika stress eftersom det ofta förvärrar symptomen. En sak som ofelbart orsakar stress är när det är rörig och stökigt. Unna dig därför hjälp med byggstädning från Qleano efter renoveringen, speciellt om den infaller under en mindre bra period. På så sätt slipper du stressa upp dig själv och kan istället vila i ett vackert och välstädat hem.

Fördelar med att ta hjälp med byggstädning

Som du säkert har märkt så kan stress göra tiden kring mens ännu kämpigare. Att börja försöka dammsuga upp stora mängder sågspån samtidigt som du funderar över vilket mensskydd du ska välja borgar tyvärr inte för ett harmoniskt sinne. Många menstruerande personer lider dessutom av en riktigt jobbig PMS, så kallad PMDS. Då är det av högsta vikt att inte utsätta sig själv för stress.

En annan fördel med att anlita hjälp med byggstädning är att företaget har de redskap som behövs. Att försöka dammsuga upp byggdamm med en vanlig dammsugare går ofta inte så bra. Dammsugaren kan faktiskt till och med gå sönder, en olägenhet som du knappast behöver om du lider av PMS och mensvärk.

Det behöver inte bli dyrt

Du kanske oroar dig för att det ska bli dyrt att anlita hjälp med byggstädningen? Chanserna är dock stora att du kommer billigare undan än vad du har trott. Ofta har du dessutom rätt att få ett så kallat RUT-avdrag på tjänsten. Avdraget reglerar det företag du anlitar åt dig, vilket gör det hela enkelt och smidigt. Ett tips är också att alltid begära ut en offert innan du köper en tjänst. På så sätt är det lätt att få en uppfattning om vad den totala kostnaden kommer att bli. Tänk också på att det är en investering i din hälsa att anlita hjälp. Du slipper stress, eventuella tårar och bråk med familjen. Sådant uppstår ju annars lätt när du har mens eller PMS.

Ta en härlig stund för dig själv

När städfirman är hemma hos dig och gör sitt jobb är det ett utmärkt tillfälle för dig att ta en härlig stund för dig själv. Gå till exempel på ett kafé, drick en god kopp kaffe och ät en bakelse. Eller unna dig en härlig ansiktsbehandling. På så sätt kommer du hem utvilad, glad och lugn till ett strålande vackert och nyrenoverat hem utan damm i hörnen.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

restimpo