Förvaring av bindor samt tamponger

Bindor, tamponger och andra mensskydd finns i många svenska hem. De finns i flera olika storlekar och varianter för att alla ska kunna finna ett skydd som passar. Det kan bli så att man har en hel del olika förpackningar hemma. Men hur kan man lösa förvaringen av dem på ett bra sätt?

Hitta snygga förvaringsmöbler

Om man vill förvara tamponger och bindor i badrummet kan ett alternativ vara att man tittar in hos https://rorfokus.se/ för att finna en snygg badrumsmöbel. Det finns både fristående sådana och väggfasta varianter. En del kan också användas under handfat vilket kan vara ett bra alternativ om det är lite ont om plats. Kanske har man också annat man vill förvara i möbeln och då kan det vara klokt att välja en större variant.

Gömma undan eller ställa synligt?

För vissa är ämnet mens och mensskydd lite mer privat. Då kanske man vill ställa undan skydden. Andra ställer sakerna helt synligt och de bryr sig inte om att tampongerna eller bindorna syns. Om man har en större badrumsförvaring kan man ställa skydden i fina askar där. Då blir det dessutom lätt för barn som snart kommer in i menstruationsåldern att hitta skydd, och även gäster som plötsligt fått mens kan ta ett skydd om så behövs.

Förvaring på andra ställen än i badrummet

Ibland har man helt enkelt inte plats för alla mensskydd i badrummet. Då kan man köpa en möbel från Rörfokus och ställa på en annan plats. Kanske i hallen, eller i sovrummet. Nackdelen är förstås att man då måste bära mensskydden genom bostaden, och det kan bli jobbigt om man glömmer att ta med ett. Å andra sidan kanske man kan få plats med enstaka skydd på toaletten medan resten av produkterna förvaras på en annan plats.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

restimpo